Teman teman Blogger

Bonda uminas Hajjah Khatijah Awang telah meninggal dunia pada hari Khamis 3.25 pagi 19hb Mei 2011. Hadiahkan Al Fatihah dan doa moga arwah sentiasa dilapangkan dan ditempatkan bersama hamba hambaNya yang soleh dan solehah. Moga Allah membalas kebaikan kalian dengan ganjaran pahala yang berlipat ganda. Al Fatihah.

Isnin, 26 April 2010

Kamalanathan MP baru Hulu Selangor..

Sah Kamalanathan menjadi MP Hulu Selangor. Dengan pertambahan Majoriti sebanyak 1725 ternyata segala jerit payah dan taburan ringgit di Hulu Selangor berbaloi baloi. Takziah buat pengundi Hulu Selangor terutama pengundi di Kawasan Felda...kerana hayat BN bersambung dengan undi orang Felda selain undi pos yang memang diketahui orang dulu,kini dan selamanya Umno akan menang undi Pos.

Cuma kesian juga pada Kamalanathan,dalam ramai yang meraikan kejayaan beliau sebentar tadi namun tak nampak kelibat Presiden dan orang kuat MIC. Apa cerita???

Apapun tahniah dan syabas buat semua petugas PAS,PKR dan DAP,juga tahniah buat team blogger PR yang telah berusaha gigih. Yakin bahawa kekalahan hanyalah salah satu dari asam garam perjuangan.

Banyak lagi yang perlu diusahakan untuk mengubah dan membebaskan minda rakyat.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive