Teman teman Blogger

Bonda uminas Hajjah Khatijah Awang telah meninggal dunia pada hari Khamis 3.25 pagi 19hb Mei 2011. Hadiahkan Al Fatihah dan doa moga arwah sentiasa dilapangkan dan ditempatkan bersama hamba hambaNya yang soleh dan solehah. Moga Allah membalas kebaikan kalian dengan ganjaran pahala yang berlipat ganda. Al Fatihah.

Khamis, 15 April 2010

Kak mah balik le cepat...ooops silap Pak Jib..


PRK Hulu Selangor kali ini membawa aura yang agak luar biasa. Gaduh pasal calon perkara biasa tapi luar biasa bila baru dalam soal pilih calon saja gaduhnya macam lava gunung berapi yang tak sabar sabar nak meletus

Walaupun kerusi Hulu Selangor dikatakan hak MIC tapi UMNO tetap nak tumpang sekaki. MIC ada calon kegemaran...UMNO pun ada calon kegemaran..

Khairy kata keputusan daripada pemimpin BN mengenai penentuan calon parti itu perlulah dihormati. Samy Vellu pemimpin BN..Muhyidin pemimpin BN..soalnya dua ni dah tak sekepala.

Kak Mah..balik le cepat..gunung berapi nak meletup ni dan ini..ooopps silap Pak Jib..Tapi kalau kak Mah ada tentu boleh sejuk macam sejuk air di kali..Kak Mah kan pakar dalam soal runding merunding.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive